Ads 468x60px

joi, 22 martie 2012

Peste cu cartofi natur



Cum se face peste cu cartofi natur, reteta culinara pentru peste cu cartofi natur


Ingrediente:
  • 2 pastravi
  • 500 g cartofi
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • patrunjel verde
  • 1 lamaie
  • 2 catei usturoi
  • sare
Mod de preparare: 

Cureti pastravii si ii umpli cu un amestec din cimbru, coaja de lamaie taiata cubulete mici, patrunjelul tocat, usturoiul tocat marunt, 1 lingura ulei de masline si sare. Invelesti pestele in folie de aluminiu si il bagi la cuptor. Cartofii ii fierbi in apa cu sare si condimente. Cand sunt gata, ii tai cuburi. In mijlocul unei tavi pui 1 lingura ulei de masline si 50 g unt, adaugi cuburile de cartofi si presari cimbru. Acoperi tava cu o folie, pe care o intepi cu scobitoarea si dai la cuptor pentru 15 minute. Servesti cartofii calzi alaturi de peste si cateva felii de lamaie. Poti pune in tava, alaturi de cartofi, si morcovi fierti si taiati rondele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu