Cum se fac banane in pijamale, reteta culinara pentru banane in pijamale
Ingrediente:
Bateti ouale impreuna cu margarina si laptele. Pentru a realiza un aluat moale, adaugati zaharul, faina si scortisoara deasupra amestecului de oua. Feliile de banana inmuiati-le in aluat si prajiti-le in ulei pana prind o culoare maroniu-aurie. Uscati-le pe servetele de bucatarie (sau un prosop de bucatarie, in cazul in care nu aveti servetele) si pudrati-le cu un amestec de scortisoara si zahar pudra.
Ingrediente:
- 2 oua (albusul separat de galbenus)
- 160 ml lapte
- 1 lingura margarina topita
- 250 g faina
- 1 lingura zahar pudra
- 2 lingurite scortisoara
- 4 banane, feliate in 3-4 parti fiecare
- ulei pentru prajit
Bateti ouale impreuna cu margarina si laptele. Pentru a realiza un aluat moale, adaugati zaharul, faina si scortisoara deasupra amestecului de oua. Feliile de banana inmuiati-le in aluat si prajiti-le in ulei pana prind o culoare maroniu-aurie. Uscati-le pe servetele de bucatarie (sau un prosop de bucatarie, in cazul in care nu aveti servetele) si pudrati-le cu un amestec de scortisoara si zahar pudra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu