Ads 468x60px

joi, 22 martie 2012

Briose cu dulceata


Cum se fac briose cu dulceata, reteta culinara pentru briose cu dulceata

Ingrediente:
  • 1 borcan cu dulceata de visine
  • 500 g faina
  • 120 g margarina
  • 150 g zahar
  • 150 g nuci
  • 2 linguri cu cacao
  • 1 pliculet cu praf de copt
  • 300 ml sirop de visine
Mod de preparare: 

La bain-marie topeste zaharul impreuna cu margarina, pana se obtine o crema spumoasa. Faina amestecata cu praful de copt, nucile macinate si cacaua le incorporezi. Torni usor siropul, iar pentru a nu se forma cocoloase amesteci energic. In formele de briosa unse cu margarina si tapetate cu faina, torni compozitia astfel obtinuta. Lasi la cuptor timp de 30-35 de minute, la foc moderat. Le servesti cu dulceata de visine din belsug.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu